[sz]Címkép: Harald Krichel/Wikimedia Commons [sz]

Egy amerikai önsegítő könyvekkel foglalkozó kiadónak adott interjút chaten keresztül Ed Sheeran, értesült a The Sun bulvárlap.
Ebben a beszélgetésben az énekes kifejti, hogy
mikor elolvasta Elton John önéletrajzát, rájött, hogy neki is nagyon addiktív személyisége van, hajlamos a függőségekre, éppúgy, mint idősebb kollégája.

Például ő is egy időben szó szerint hányásig tömte magát gyorskajával és rengeteget ivott. Addig evett, amíg rosszul nem lett – fogalmazott.
„Mivel nem láttam értelmét egy pohár bornak, rögtön inkább két üveggel ittam”.

A 29 éves Ed szót ejtett például arról, hogy a hírneve és vagyona miképp lökte el tőle családját és barátait, illetve megosztotta, hogy
sajnos előfordult az is, hogy a hozzá legközelebb álló emberek loptak tőle.

[kapcsolodo]/ed-sheeran-eladomanyozta-a-gitarjat-hogy-segitsen-egy-rakos-rajongojanak-meggyogyulni/[kapcsolodo]

Ed Sheeran arról is beszélt, hogy bár a turnézás eleinte egy nagyon klassz dolognak tűnik, de egy idő után magányosnak érzi magát az ember. „Egyszerűen elkezd szomorúvá válni” – mondta, és hozzátette, hogy a 2014-es X című lemezének turnéja az egyik legkeményebb időszak volt az életében.
A turnézás felerősítette alkohol problémáit, mert minden egyes koncert olyan volt, mint egy nagy buli és minden városban laktak barátai, akiket már rég látott.
Sokszor az utazások alatt a közösségi média görgetésével töltötte el az időt – volt, hogy napi 19 órát szánt rá.

„Nem hiszem, hogy bárki, aki híres akar lenni, végül híres is lesz. De amikor mégis híressé válnak, rájönnek: Ez nem is olyan szórakoztató, mint gondoltam ”.

A zenésznek a felesége (aki egyben gyermekkori kedvese) segített legyőzni vad és habzsoló életmódját, illetve ő az, aki átlendíti az énekest a szorongások okozta pánikrohamain.
A korai reggeli futások és az egészséges táplálkozás jó útra terelte Ed-et.
Mindemellett új hobbija is van, mert azt mondta, találnia kellett valamit, ami a munkán kívül örömet okoz neki. „Vettem 30 vásznat, és 30 napon át minden nap megfestettem egyet” – mesélte az énekes.

A fényképek feltöltője és a cikk írója