Kezdőlap Tech Maxold ki a döglést a Baseus telefon és tablet tartójával

Maxold ki a döglést a Baseus telefon és tablet tartójával

55
0

Annyi minden képes megzavarni a nyugodt pihenést, mikor az ember nem akar mást, mint bámulni az okostelefon, vagy a táblagép kijelzőjét, és valami laza tartalmat fogyasztani. Például milyen kényelmetlen már, hogy a kezünkkel tartani is kell azt az adott készüléket, gondoltak erre a hatalmas problémára a Baseus mérnökei is, aki kifejlesztették ezt a remek tartókart, melynek köszönhetően szinte bármilyen pózban, a legnagyobb kényelemben is élvezhetjük a telefonon, vagy a tableten megjelenő tartalmakat. Ez a mindennapi életet jócskán megkönnyítő, és rendkívül sokoldalú kiegészítő ráadásul alig kerül valamibe.

A Baseus 360 fokban forduló telefon és tablet tartója most mindössze 20,99 dolláros áron rendelhető az AliExpress online piacáról, ami magyar valutában nagyjából 6190 Ft-ot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Külső

Akinek volt már dolga monitortartó állvánnyal, valószínűleg nem fog teljesen zavartan tekinteni erre a termékre, hiszen a Baseus cucca lényegében ezeket az informatikai kiegészítőket imitálja.

A szerkezet alumínium ötvözetből és műanyagból készül, egészen könnyű, mindössze 355 gramm, és a 4,7 valamint 12,9 hüvelykes eszközök bármelyikét képes megtartani.

Az adatlap kifejezetten nem adja meg, hogy mi a legnagyobb megtartható tömeg, de mivel a támogatott eszközök között szerepel a 12,9 colos iPad Pro, 500 grammig valószínűleg jók vagyunk.

Az alsó részén található egy szorító, amivel szinte bármilyen asztal, ágylap alkalmas lesz rögzítésre, akár 90 mm vastagságig. A tartókar 450 x 651 mm-es térbeli jellemzőkkel rendelkezik.

Funkciók

Ez az, ami, nem lehet hosszan ecsetelni, látni kell, és utána egyértelművé válik, hogy miért is jó.

Képes arra, hogy megtartsa a legtöbb mobil készüléket a fentebb már említett képátló méretek között.

Akár 360 fokban fordítható, vertikálisan pedig 180 fokban, bármilyen pózban, bármilyen módon be lehet állítani, rögzíteni a használni kívánt készüléket.

Ez, mint ahogyan a leírásból is kiderül, szinte akármi lehet, a Baseus kiegészítője tökéletesen alkalmas telefonok, az iPad, a Nintendo Switch, és más hasonló masinák megtartására.

Igazából nem sokat lehet regélni erről a készülékről, ha igazán ki akarod maxolni a döglést, akkor úgyis be fogsz szerezni egyet.

A Baseus 360 fokban forduló telefon és tablet tartója most mindössze 20,99 dolláros áron rendelhető az AliExpress online piacáról, ami magyar valutában cirka 6190 Ft-ot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 35 euró (~40 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

Forrás: AliExpress

The post Maxold ki a döglést a Baseus telefon és tablet tartójával appeared first on Techlabor.

A fényképek feltöltője és a cikk írója