A Media1 több forrás által is megerősített információja szerint kezdetét vette az Index további működésének fenntartása érdekében egy új szerkesztőségi stáb felépítése. A folyamat jelenleg a toborzásnál tart – írja a lap.

Azt egyelőre nem tudni, hogy hány újságíróval folytatódna az Index működése, ahogy arról sincs pontos információ, hogy pontosan kik lennének a lap munkatársai, de az biztos információ, hogy többeket konkrét ajánlattal kerestek meg.

Egyelőre azt is homály fedi, hogy milyen politikai irányban működne tovább a portál.

A Média1 szerint az Index jelenleg „csökkentett üzemmódban” működik. Az oldal tartalmát főleg az állami Magyar Távirati Iroda (MTI) híreivel töltik a régi, távozó stáb jelenleg felmondási idejüket töltő tagjai.

Ahogy arról a Media1 már beszámolt, az Index látogatottságának esetleges bezuhanása igencsak rosszul érinthetné a nyitóoldalon ajánlott egyéb tartalmak, így a blog.hu, a napi.hu, a Totalcar, a Portfolio, a Velvet, a Femina, a Dívány, az Otthontérkép, a Bookline, a Port.hu látogatói forgalmát. Ezek a különböző oldalak mostanáig partnerség keretében, jelentős összegekért kaptak felületet az Index nyitóoldalán.

[kapcsolodo]/bodolai-laszlo-pontosan-az-tortent-az-igazgatosagin-amirol-szabolcs-is-tudott-elore/[kapcsolodo]

A fényképek feltöltője és a cikk írója