Kezdőlap Politika Pusztító üzemmódba kapcsolt a Gyurcsány–Dobrev-klán; Szanyi lesz az új miniszterelnök? (Karantén-vlog)

Pusztító üzemmódba kapcsolt a Gyurcsány–Dobrev-klán; Szanyi lesz az új miniszterelnök? (Karantén-vlog)

39
0
Hogy lehet egy egyértelmű tényt kétféleképpen látni és magyarázni? A Karanténban kiemelten foglalkozunk a kérdéssel, hiszen az egyik fél nyilvánvalóan hazudik a múlt heti rendkívüli EU-csúcs esetében, hiába ismerték el a külföldi baloldali médiumok, az európai politikusok és véleményformálók is egyértelműen, hogy Magyarország nagy nyertese a csúcsnak. Sajnos pont hazánkban nem akarják felfogni egyesek, hiszen a Momentum mellett a rombolásban megbízható Gyurcsány–Dobrev-klán lett az ötvenes éveket meghazudtoló borzasztó agymosás központja, akik szerint Orbán Viktor csúnyán megbukott Brüsszelben. A magyar siker nekik nem számít, mert a kormány népszerűségét növeli. Az sem számít, hogy csupán az egész világ látja másképp: hazug, mérgező és hergelő szavaik pedig utat találnak híveik körében, akik azt is elhiszik nekik, hogy piros hó esik nyáron Orbán miatt. A műsorban foglalkozunk Dobrev kínos ATV-s kalandján kívül Heller Ágnes emlékének fővárosi ápolásával is, hiszen Karácsony Gergelynek ugyan a Lánchídra nincs pénze, de arra igen, hogy a tavaly elhunyt marxista filozófus gondolatait frissen tartsa. A Karantén össze is szedett egy-két gyöngyszemet, amelyekből kiderül, Karácsony mit is becsült Heller Ágnesben. Végül az ISZOMM párt miniszterelnök-jelöltje, Szanyi Tibor is megvillan, aki saját pártját az egyetlen baloldali magyar pártként fémjelzi, amiben talán még némi igazság is van, bár nem tudjuk, hogy Szanyiék az iddogáláson kívül vajon mit is terveznek. Nézzék meg videónkat, szörnyülködjenek, vagy nevessenek velünk!

A videót készítette: Szabó Gergő és Ragács András

A Pusztító üzemmódba kapcsolt a Gyurcsány–Dobrev-klán; Szanyi lesz az új miniszterelnök? (Karantén-vlog) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

A fényképek feltöltője és a cikk írója