Este hattól az Origo szerkesztőségébe berontó, újságírókat zaklató Fekete-Győr András vezette Momentummal és a Jobbikkal közösen siratjuk el a sajtószabadságot, majd a spontán zarándokhellyé avanzsált Index-szerkesztőségtől egészen a Karmelitáig követjük a gyászmenetet, ahonnan élőben közvetítjük a függetlenobjektív médiáért, de valahogy mégis a kormány ellen szerveződő tüntetést. A menetet a kellő megrökönyödéssel, a sajtószabadság miatti szűnni nem akaró aggodalommal és felháborodással fogja 18 órától kommentálni Varga Ádám, a The Fair Right vloggere, a PestiSrácok.hu új munkatársa, valamint Szalai Szilárd, ügyeletes ellenforradalmár. Kövesse velünk a tüntetést, aggódjunk együtt a függetlenségtől független médiáért!

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap a balliberális Indexet birtokló balliberális alapítvány balliberális vezetése kirúgta a balliberális Dull Szabolcsot, emiatt az Index balliberális szerkesztősége élénk tiltakozásba kezdett. Azt követelték, hogy helyezzék vissza a főszerkesztőt a pozíciójába, mert ellenkező esetben többen felmondanak. Azóta fokozódott a fejetlenség, hiszen munkaviszonya megszüntetését kezdeményezte az Index szerkesztőségének három vezetője, Tóth-Szenesi Attila vezető szerkesztő, illetve Munk Veronika és Haász János főszerkesztő-helyettesek. Távozásukkal egyidejűleg a szerkesztőség több, mint hatvan munkatársa szintén kezdeményezte a felmondását. Döntésüket azután hozták meg, hogy Bodolai László, az Index.hu Zrt. igazgatóságának elnöke nemet mondott a szerkesztőség kérésére. 

Ez pedig már túl sok izgalom volt a balliberális médiumok szabadságáért permanens aggodalomban élők számára, frusztrációjukat kiélendő tehát a Momentum és a Jobbik szervezésében tüntizni vonulnak a haladárok. A menet délután 6 órakor indul a Puskás Öcsi térről (a Kolosy tér mellett), és meg sem áll a Karmelitáig, ahol jobbról-balról alaposan összeszidják Orbánt, amiért az Index új, balliberális tulajdonosa kirúgta Dull Szabolcsot, a portál egykori főszerkesztőjét. Ha Olvasóink nem teljesen értik, hogy mégis mi az összefüggés, ne hibáztassák magukat, helyette kövessék élő közvetítésünket a helyszínről, ahol Varga Ádám és Szalai Szilárd végez antropológiai mélyelemzést a liberális lelkület és elme varázslatos világában. Igyekszünk mindenre (is) választ találni!

Az élő közvetítést az Itt.Ott TV támogatja. 51 magyar tévécsatorna, bárhol a világon, kötöttségek nélkül! Smart TV-n és mobilon is nézhető! A visszanézhető változatot a Videa segítségével adjuk közre.

Az élő közvetítések között a PestiSrácok.hu PS Mozi archív videóriportjai láthatóak! Ha leállna a közvetítés, frissítse az oldalt!

PESTISRÁCOK.HU

A A Momentum és a Jobbik együtt siratja az Indexet és a sajtószabadságot – Élő videóközvetítés 18 órától a PS-en! bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

A fényképek feltöltője és a cikk írója