A Samsung Galaxy A széria okostelefonjai minden évben megkapnak egy olyan funkciót, hardveres tulajdonságot, ami azelőtt kizárólag a koreai gyártó felsőkategóriás készülékeit illette meg. Jövőre, ha minden jól megy és a friss jelentések nem tévednek, akkor egy igen fontos kamerás funkciót fognak átemelni a prémium középkategóriás mobilok családjába, és már azt is tudni lehet, melyik készülék lesz az első, amelyik megkapja azt.

A Samsung Galaxy Note és Galaxy S szériás mobilok mindegyike rendelkezik optikai képstabilizációs rendszerrel, ám a legfrissebb dél-koreai jelentések alapján a Samsung Galaxy A mobilok közül a komolyabbak szintén megkaphatják ezt a funkciót, mégpedig jövőre. Igen, volt már korábban is optikai képstabilizátor Galaxy A szériás okostelefonban, ám a Samsung úgy határozott, hogy ismét el kell látnia őket ezzel a funkcióval, hogy versenyképes maradhasson az egyre élesedő küzdelemben, amelyet a középkategóriában vívnak egymással a telefongyártók.

Nyilván nem tudjuk megmondani, mennyire autentikusak ezek a jelentések, de az biztos, hogy idén nem teljesítettek valami fényesen a Samsung zászlóshajói, és talán ezt próbálja kompenzálni a koreai gyártó azzal, hogy újabb prémium funkciókkal látja el a Galaxy A családba tartozó okostelefonokat, köztük – példának okáért – optikai képstabilizátorral. A Samsung egyelőre nem kommentálta hivatalosan ezeket az értesüléseket, de a szóbeszéd szerint az első készülék, ami OIS-el érkezhet, az a 2021-es Samsung Galaxy A72 lehet majd.

Forrás: GSMArena

The post Jövőre a Samsung csúcstelefonok egyik kamerás képességét a Galaxy A szériás mobilok is megkapják appeared first on Techlabor.

A fényképek feltöltője és a cikk írója