Elsöprő győzelmet aratott Orbán Viktor Brüsszelben, Magyarországnak és Lengyelországnak nemcsak komoly pénzösszegeket sikerült (vissza)szereznie, de még a németek is ígéretet tettek arra, hogy a német elnökség alatt, tehát 2020 végéig lezárják a Magyarországgal szemben indított 7-es cikkely szerinti eljárást. Az ellenzék szerint mindez nem így van, Dobrev Klárának például olyan flashben volt része, hogy úgy tudja: soha nem kapott hazánk ilyen kevés támogatást Brüsszeltől, sőt Orbán Viktor egyenesen elvérzett a haladás fővárosában. A Momentum fő machinátora, Berg Dániel pedig Orbán Viktor és Mark Rutte holland miniszterelnök vitájában nyíltan a hollandok bevándorláspárti álláspontját támogatta. Ezeket fogjuk kielemezni ma Vincze Emíliával, Deák Dániellel, Ambrózy Áronnal és Dezse Balázzsal a Polbeatben.

Polbeat minden kedden este 19 órakor élőben közvetítve a Revolution ’56 Szabadságharcos Sörözőből (Budapest, II. kerület, Bem rakpart 53. – a Margit híd budai hídfőjénél)

A KÖZVETÍTÉST AZ ITT.OTT TV TÁMOGATJA. 51 MAGYAR TÉVÉCSATORNA, BÁRHOL A VILÁGON, KÖTÖTTSÉGEK NÉLKÜL! SMART TV-N ÉS MOBILON IS NÉZHETŐ!

Az élő közvetítések között a PestiSrácok.hu PS Mozi archív videó riportjai láthatóak! Ha leállna az adás, frissítse az oldalt! A visszanézhető változatot a Magyar ugar, illetve a PS Mozi rovatban találhatják meg szerdától.

PESTISRÁCOK.HU produkció

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A Jöttem, láttam, győztem! – Deák Dániel, Vincze Emília, Dezse Balázs és Ambrózy  Áron a Polbeatben (ÉLŐ, 19 órától!) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

A fényképek feltöltője és a cikk írója