A BlitzWolf BW-HL1T okosóra a már megszokott funkciók mellett rendelkezik beépített testhőmérséklet mérő szenzorral, ami egyre kelendőbb funkció manapság a jelenlegi járványügyi helyzet miatt. Persze a készülék nem csupán a krónikus, vagy akut betegeknek, de az aktív életet élőknek is kiváló választás lehet, hiszen a külső borítása vízálló, van benne pulzusmérő, lépésszámláló, több sport üzemmód, de a legszebb az egészben mégis a kedvező ár, amelyet limitált ideig egy kuponos ajánlattal tovább lehet csökkenteni.

A BlitzWolf BW-HL1T okosóra most mindössze 24,99 dolláros áron rendelhető a Banggood webáruházából, ami nagyjából 7675 Ft-ot jelent magyar valutában, ám ez az ár csak akkor érvényes, ha igénybe vesszük a BGEEBWHL1T kupont. A kedvezményes kuponos ajánlat mindössze 20 készülékre érvényes, így érdemes hamar lecsapni, ha felkeltette érdeklődéseteket az óra! További részletek a lenti linken!

Külső és kijelző

Az okosóra mindössze 38 grammot nyom, ami egészen kiváló, ahhoz képest, mennyi hasznos technológiát belepréseltek a házába. Apropó ház, a külső, egyébként fémből készült burkolat ellenáll a víznek és a pornak, mégpedig az IP68 besorolásnak megfelelően.

Méreteit tekintve az óra 42 x 35 x 10,8 mm-es térbeli jellemzőkkel rendelkezik, a szíj TPU-ból készült, és természetesen cserélhető, ami a méretet illeti 88 mm-es az egyik, és 118 mm-es a másik oldalon, a szélessége pedig 20 mm.

Az okosóra megjelenítője 1,3 colos képátlóval rendelkezik, ez egy TFT panel, amelyen 240 x 240 pixel terpeszkedik. A már megszokott módon elérhető számos cserélhető számlap, így a készülék mindig az aktuális hangulatnak, avagy felhasználási módnak megfelelő külalakkal bír.

Funkciók

A BlitzWolf BW-HL1T belsejében lévő legfontosabb hardveres összetevő nem más, mint a Bluetooth 5.0 modem, amelynek segítségével az bármilyen okostelefonnal, táblagéppel párosíthatóvá válik. A készülék automatikusan méri a viselője hőmérsékletét, és jelzi, ha a mért összeg túllépi a határértéket.

Ezen kívül elérhető a 24 órás pulzusmérés, a lépésszámláló, 5 sport üzemmód, okostelefonos alkalmazással való szinkronizálás, vannak beépített légzésgyakorlatok, és különböző apróbb funkciók, amelyek az életet könnyítik, ezek közül mindenképpen kiemelendő az alvásmonitorozás lehetősége.

Időjárás előrejelzés, multimédia lejátszó és kamerairányítás, értesítések és bejövő hívások jelzése, mozgás és folyadékfogyasztási figyelmeztetés – utóbbi nagyon jól jön nyáron, amikor az ember képes lábon kiszáradni -, illetve megcsörgethető a párosított eszköz, ha netán nem találnánk – ezek mind részét képezik a lehetőségek felhozatalának.

A zenészek örülhetnek majd a beépített metronóm funkciónak, amelynek használatát még a tapasztaltabb muzsikusok is rendre javasolják.

Üzemidő

A BlitzWolf BW-HL1T okosóra belsejében 240 mAh kapacitású akkumulátor találhatunk, amely nagyjából 15 napos készenléti idővel képes szolgálni, ám normál használattal olyan 7-9 napos működés lehetséges egyetlen feltöltéssel.

Az elvesztett feszültség visszanyerése mágneses kábellel történik, ami természetesen a csomag részét képezi, a folyamat nagyjából két órát vesz igénybe.

A BlitzWolf BW-HL1T okosóra most mindössze 24,99 dolláros áron rendelhető a Banggood webáruházából, ami nagyjából 7675 Ft-ot jelent magyar valutában, ám ez az ár csak akkor érvényes, ha igénybe vesszük a BGEEBWHL1T kupont. A kedvezményes kuponos ajánlat mindössze 20 készülékre érvényes, így érdemes hamar lecsapni, ha felkeltette érdeklődéseteket az óra! További részletek a lenti linken!

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 35 euró (~40 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

Forrás: Banggood

The post BlitzWolf BW-HL1T bemutató – vízálló okosóra beépített lázmérővel appeared first on Techlabor.

A fényképek feltöltője és a cikk írója