Kezdőlap Sztárhírek Négy darab, majdnem kétszázezres Prada-táskát vett kétéves kislányának Kylie Jenner

Négy darab, majdnem kétszázezres Prada-táskát vett kétéves kislányának Kylie Jenner

21
0

[sz]Fotó: Kylie Jenner Instagram[sz]

Négy Prada-táskát vett kétéves kislányának Kylie Jenner, amivel ismét kiborította a kommentelőket – írja a Sun. Az amerikai celeb szokás szerint Instagramon művelte elég magas fokon a rongyrázást, most éppen arról posztolt, hogy muszáj volt megvennie a Prada egyik retiküljét mind a négy színváltozatban kislányának, hogy passzoljon az ő táskáihoz is.

Mindezt néhány nappal azután, hogy a kommentelők már egyszer szétszedték egy Louis Vuitton-táska miatt, amit szintén gyerekének vett potom 1180 dollárért, azaz nagyjából 365 ezer forintért. A felhasználók azt vetették a szemére, hogy egy ilyen táska árából az összes Los Angeles-i éhező gyereket megetethetné.

Erre válaszul Jenner még négy dizájnertáskát vett a kétéves Storminak, 575 dolláros, azaz kb 178 ezer forintos darabáron, azaz több mint 700 ezer forintot költött második körben táskákra.

Instastoryjában nemcsak ezzel, de több másik vadiúj gyerekcuccal is dicsekszik: több szettnyi márkás ruhát posztolt, hozzátéve, hogy az ő gyereke a legmenőbb.

A Kardashian-Jenner családban egyébként mindez nem meglepő, sőt, valószínűleg az unokatestvérek ki is utálnák azt a rokont, aki nem Louis Vuitton-gumicsizmában eszi a homokot a Prada-homokozóban. Kim Kardashian néhány éve az akkor hároméves lányának, Northwestnek vett egy félmillió forintot érő Fendi-táskát. Jenner sem most először vesz dizájnerdolgokat lányának, karácsonykor ugyanolyan ruhát terveztetett magának és Storminak a Ralph&Russónál.

[kapcsolodo]kylie-jenner-es-keteves-kislanya-egyforma-ruhakban-unnepelnek-karacsonykor[kapcsolodo]

A fényképek feltöltője és a cikk írója