Kezdőlap Aktuális Július 23-án, Cserdiben temetik el Bogdán Lászlót

Július 23-án, Cserdiben temetik el Bogdán Lászlót

27
0

Mint azt mi is megírtuk, a tragikus körülmények közt elhunyt cserdi polgármester, Bogdán László temetésében Márki-Zay Péter és Ujhelyi István nyújt segítséget.

“Úgy érezzük, hogy barátaiként ez is a kötelességünk. Politikamentesen, méltóságteljesen, a hozzá illő tisztességgel” – írta Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője.

Most közzétette a temetés és a búcsúztatás részleteit is.

[kapcsolodo]ujhelyi-istvan-es-marki-zay-peter-vallalta-bogdan-laszlo-temetesenek-koltsegeit/[kapcsolodo]

Ujhelyi István azt írta a Facebook-oldalán:

“A család kérésére ezúton szeretném tájékoztatni a nyilvánosságot, hogy Bogdán László barátunk búcsúztatása 2020. július 23-án, csütörtökön lesz Cserdiben. A szentmisére 13:00 órakor kerül sor, a búcsúztatás 14:00 órakor kezdődik.”

Márki-Zay Péterrel közösen úgy döntöttünk, hogy segítjük Laci temetésének szervezését, hogy az se a családot, se a falu önkormányzatát ne terhelje.

A család a cigány hagyományokat ápolva maga adja meg a végtisztességet, mi a közösségi főhajtást szervezzük és könnyítjük annak költségeit.

Az elmúlt napon számtalan megkeresés és felajánlás érkezett hozzánk, ezért nyitottunk egy számlát a búcsúztatás és a cserdi életmű fennmaradásának támogatásához.

Aki adakozni szeretne, az alábbi számlaszámon teheti meg.

A befolyt összeggel és annak sorsával részletesen elszámolunk a nyilvánosság felé.”

A fényképek feltöltője és a cikk írója