Befutott az első hivatalosnak tűnő anyag a Samsung hamarosan megjelenő flipes mobiljáról, amely a hírek szerint a Galaxy Note szériával együtt mutatkozik be augusztus elején.

Ezúttal is a jól értesült Evan Blass szállította a felvételt, aki egészen hihetetlen módon tudja beszerezni ezeket a anyagokat azelőtt, hogy azokat hivatalosan is kiadná a gyártó. A felvételen bronz színben tekinthetjük meg a Galaxy Z Fllip 5G-t, amely gyakorlatilag minden szögből jól látszik.

Bár a felvétel alapján nem derül ki a specifikáció, ám ez mostanra már ismert, köszönhetően a TENAA adatbázisának, ahol már hamarabb felbukkant a mobil. A SoC-on kívül hatalmas változásra nem számíthatunk a sima Galaxy Z Flip-hez képest, ám a frissen bejelentett Snapdragon 865+ chip azért komoly előrelépésnek számít.

A kijelző terén ugyanazt kapjuk és a duál kamera is borítékolható. Utóbbi esetében még lehet némi változás, hiszen egyes értesülések szerint a második modul esetében 10 MP-es optikát kapunk az elődben található 12 MP-hez képest. A mobil méretében is lesz némi eltérés.

Az elődköz képest 0,5 milliméterrel vékonyabb, ám 0,1 milliméterrel magasabb lesz a készülékház. Az ár még kérdéses, hiszen az új chip miatt minden bizonnyal drágábban érkezik majd a telefon. A Galaxy Z Flip 5G tehát nem sok újdonságot tartogat számunk, de az augusztus 5-én esedékes bemutató után minden apróságra fény derül majd.

Forrás: GSMArena

The post Videón a Samsung Galaxy Z Flip 5G appeared first on Techlabor.

A fényképek feltöltője és a cikk írója