Kezdőlap Politika A “Vödrös” Falus ismét feltűnést akar: most az új intézkedéseket kritizálja

A “Vödrös” Falus ismét feltűnést akar: most az új intézkedéseket kritizálja

40
0
Úgy tűnik nincs új a nap alatt, de mindig meg tudunk lepődni. A vödrös kihívásban eléggé beégő és egykori tisztifőorvos Falus Ferenc kritikusi babérokra tör: szerinte a kormány bénázik. A lényeg, hogy a “Vödrös” Falus sem maradhat ki az ellenzéki hisztihadjáratból: nemrégiben még Orbán Viktor megfertőződését kívánta, most a határszigorításokat kritizálja. 

Falus Ferenc talán be akarja hozni lemaradását, hiszen kis fáziskéséssel, de kitett vasárnap délután egy posztot, mely szerint úgy véli, hogy a kormánynak meg kell fékeznie a koronavírus-gócpontok kialakulását, de ehhez maszkviselés és sok teszt kell. A határszigorításoknak a legutolsóhelyen kellene lennie – legalábbis ezt sugallja Falus mai csodálatosan ötletes posztja. 

Íme: 

A hab a tortán, hogy a Falus átal megosztott cikk még egy-két nappal korábbi információkat tartalmaz, holott ma Gulyás Gergely bejelentette a kormány intézkedéseit.

Minél jobban tudjuk kontrollálni a határokat, annál jobban meg tudjuk őrizni a biztonságot.

mondta el a miniszter. A határellenőrzést szigorítani kell, ezért mostantól vörös, sárga és zöld kategóriába sorolják az államokat veszélyesség szerint. Sárga vagy vörös országból érkezőknek a határon egészségügyi vizsgálat lesz, ha igazolja a fertőzésgyanút, karanténba kell vonulni – mondta el Gulyás Gergely. A miniszter hangsúlyozta, hogy az országok kategóriákba sorolásának rendeletét az Operatív Törzs javaslatára hozzák meg. A küldföldi járványadatok ugyanis – mint Gulyás Gergely elmondta – aggasztóan alakulnak. A miniszter hozzátette: nagyon fontos, hogy a vírust tartsuk a határon kívül.

FALUS KORÁBBAN IS “ALKOTOTT”

Az egykori tisztifőorvos és ellenzéki politikus korábban az ATV Egyenes Beszéd című műsorában arról beszélt, hogy szerinte trendforduló zajlik, újra nő a pozitív esetek száma, miközben a kormány úgy csinál, mintha már túlestünk volna a járványon és engedi a tömegrendezvényeket. Falus akkor úgy gondolta, hogy a teszteket gyorsabban kell elvégezni, de a lassúság miatt nem a Hírklikk nevű szocialista álhírgyáron megjelent csodamasina hiányát emlegette, hanem az ÁNTSZ szervezeti hiányosságait, aminek megint nem sok értelme van, hiszen a teszteket a mentők és a kórházak végzik.

KORÁBBAN ORBÁN VIKTOR MEGFERTŐZŐDÉSÉÉRT DRUKKOLT 

Falus Ferenc volt országos tisztifőorvos Szabó Tímeával tartott közös fogadóórát május 6-án, és akkor azon poénkodott, hogy a magyar miniszterelnök azért nem kapta el a koronavírust, mert a vírusnak van ízlése. Szabó Tímea természetesen nem szólt a doktor úrnak, hogy ilyen ízléstelen megjegyzéseket nem kellene tenni a fogadóóráján, sőt mi több, Szabó viccesnek találta Falus mondatát, és nevetett rajta. Falus akkor szó szerint úgy fogalmazott: 

Boris Johnsonon fogott (a vírus – a szerk.), az orosz miniszterelnökön fogott, a mieinken szerencsére nem fog. Hát valami gusztusa csak van ennek a vírusnak.

FALUS IDŐRŐL IDŐRE BEÉGETI SAJÁT MAGÁT 

Falus Ferenc a Magyar Kétfarkú Kutya Párthoz is csatlakozott, majd a korábbi országos tisztifőorvos 2014-ben az Együtt–PM közös főpolgármester-jelöltje volt, de talán a legemlékezetesebb momentum az,  amikor azzal égette be magát, hogy leöntette magát egy vödör jeges vízzel. 

Síró kisfiú, vakarózó kutyák és egy zöld vödörből falatozó ló – ők voltak a”díszlet” a szürreális videónál. Mindenki döntse el, mennyire hiteles és szavahihető a mostani kritika. És örüljünk, hogy az ő idején nem volt járvány.

Forrás: PS, kiemelt kép: Youtube 

A A “Vödrös” Falus ismét feltűnést akar: most az új intézkedéseket kritizálja bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

A fényképek feltöltője és a cikk írója