Az elmúlt napok bővelkednek izgalomban, hiszen végre bemutatták hivatalosan is a Playstation 5-öt, illetve kaphattunk egy ízelítőt abból, mire lehet számítani az új generációs konzoltól. Persze nem csupán a japánok, a konkurens konzolgyártók, no meg az asztali számítógépes gaming is a csúcson van, erről némileg a koronavírus járvány is lehet, hiszen otthon a négy fal között sokszor nem marad más szórakozás, mint a játék. Ehhez a remek hobbihoz lehet kiváló kiegészítő a BlitzWolf BW-GH1, ami egy kiváló gamer fejhallgató, durván olcsó áron.

A BlitzWolf BW-GH1 játékokhoz fejlesztett fejhallgató most mindössze 23,99 dolláros áron rendelhető a Banggood jóvoltából, ami magyar valutára átszámítva 7450 forintot jelent, ám a kedvezményes vételárhoz igénybe kell vennetek a BGHU763 kupont. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Külalak

Az over-ear fejhallgató karakteres gamer külsővel rendelkezik, és természetesen nem marad el az RGB világítás sem, ami már mondhatni kötelező gamer berkekben és az efféle szerkezeteknél.

Maga a készülék elsősorban műanyagból és persze helyenként fémből készült, kapunk egy szinte tetszőlegesen hajlítható, flexibilis mikrofont, valamint egy rendkívül erős szövetborítással ellátott kábelt, ami 220 cm-es hosszal bír.

A fejhallgató 216,9 x 219,1 x 99,75 mm-es dimenziókkal rendelkezik, mérlegre helyezve pedig 410 grammot nyom. A fejhallgatón van beépített hangerőszabályzó, a mellékelt kábel pedig USB csatlakozásban ér véget.

Funkciók és jellemzők

A BlitzWolf BW-GH1 belsejében 50 mm-es driverek dolgoznak, a kiegészítő támogatja a virtuális 7.1 térhangzást, az over-ear, tehát a fület körülvevő kialakításnak köszönhetően pedig kapunk némi zajcsökkentést, nyilván nem aktív megoldásról van szó, ez csupán formatervi sajátosság.

A mikrofon flexibilis, úgy állítjuk, ahogy nekünk a legkényelmesebb, és arra tervezték, hogy az ilyesmit jól bírja. Az RGB világítás hab a tortán, a puha fülpárnák pedig lehetővé teszik, hogy akár órákon át viselhessük a fejest.

A BlitzWolf BW-GH1 42 ohmos impedanciával, 20-20000 Hz-es frekvenciaátvitellel, valamint megközelítőleg 108 decibeles érzékenységgel rendelkezik.

A fejhallgató nem csupán számítógépekkel, de konzolokkal, vagy akár táblagépekkel is használható, persze esetenként egy megfelelő adapter alkalmazása szükséges lehet.

A BlitzWolf BW-GH1 játékokhoz fejlesztett fejhallgató most mindössze 23,99 dolláros áron rendelhető a Banggood jóvoltából, ami magyar valutára átszámítva 7450 forintot jelent, ám a kedvezményes vételárhoz igénybe kell vennetek a BGHU763 kupont. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 35 euró (~40 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

Forrás: Banggood

The post Gamer fejhallgatóval támad a BlitzWolf, íme az BW-GH1 appeared first on Techlabor.

A fényképek feltöltője és a cikk írója