A kínai OLAF gyártóról korábban már volt szerencsénk írni, aki emlékszik tudja, hogy a cég elsősorban kiegészítőket, okostelefonok, tabletek mellé szánt apróságokat készít. Töltők, adatkábelek, autós tartók és más hasonló termékek alkotják portékáik gerincét. Az alábbiakban ezekből fogunk válogatni, ami érdekesség szempontjából külön kiemelendő egy indukciós vevő, amely képes lesz szinte bármilyen okostelefont kompatibilissé tenni a vezeték nélküli töltéssel.

A GearBest webáruházában egyébként van egy külön részleg, ahol csak és kizárólag az OLAF termékeit találni, itt megtekinthető a gyártó teljes kínálata. Ha szeretnéd megtekinteni a választékot, akkor kattints erre a linkre!

OLAF vezeték nélküli  töltő

Úgy látszik a közeljövőben nem csupán a fülhallgató kimenet fog eltűnni a telefonok külső burkolatáról, de a csomagolásban már töltő sem lesz. Ebből is látszik mennyire fontos lesz a jövőben a a vezeték nélküli töltés, ami sokszor sokkal kényelmesebb, mint bármilyen kábeles megoldás. Az OLAF által gyártott indukciós pad rendkívül vékony, 9V és 1,2 A kimeneti áramot, 10 W-os teljesítményt, valamint a Qualcomm Quick Charge 3.0 szabvány áldásait biztosítja. A készülék rendkívül olcsón beszerezhető, cirka 899 Ft-ot kóstál.

OLAF autós telefontartó

Egy tisztességes autós telefontartó sokszor életet menthet, és ezt lehet akár szó szerint is érteni. Az autó szellőzőrácsán biztosít fix helyet készülékednek ez az aprócska tartozik. Ami a méreteket illeti, a legújabb, óriás kijelzővel felszerelt okostelefonokat is képes fogadni, egészen 122 mm szélességig. Az OLAF praktikus tartozéka mondhatni bagatell áron, mindössze 641 Ft-ért lehet a tiétek, ha sokat vagytok úton, akkor érdemes beszerezni egyet.

OLAF tripod állvány mobilhoz

Ez a termék lényegében nem más, mint egy háromlábú, flexibilis támasztókkal rendelkező telefontartó, ami kiváló szolgálatot tehet önarcképek készítésekor, de akkor is, ha a videós blogodat mobillal szeretnéd rögzíteni. A három rugalmas karnak köszönhetően szinte bárhová fel lehet fogatni a készüléket, akár egy rúdra, vagy más elképesztő helyekre, a felhasználási lehetőségeknek csupán a fantáziád szabhat határt. Ettől az OLAF terméktől sem fog két vállra feküdni a családi kassza, mivel mindössze 577 Ft-ba kerül.

OLAF vízálló tok telefonhoz

Manapság már sokszor az olcsóbb, középkategóriás okostelefonok is rendelkeznek valamilyen védelemmel az elemekkel szemben, ám a legtöbben szkeptikusak ezekkel az megoldásokkal szemben, talán nem is alaptalanul. Biztosra soha nem lehet menni, de az OLAF vízálló tokja adhat némi extra oltalmat a készülékednek, amikor vízparton, strandon vagy más hasonló helyen vagy és szeretnéd megóvni a nehezen megkeresett pénzből vásárolt mobilod. Az átlátszó zsákocska módot biztosít arra is, hogy szemmel kövesd a telefon kijelzőjén történő eseményeket, ami pedig a méreteket illeti, a gyártó gondolt a nagyobb Samsung, Apple mobilok tulajdonosaira is. Ezek a méretes csúcskészülékek is bele fognak férni ebbe a vízálló tokba. A hasznos kiegészítő mindössze 319 Ft körüli összegért rendelhető.

OLAF USB-C gyorstöltő kábel

Ezen igazából nincs mit magyarázni, mivel a töltőkábelek fogyóeszköznek számítanak, sosem baj, ha van belőlük tartalék. Jelen esetben többféle méretben, többféle csatlakozóval is elérhető az OLAF kábele, ami ráadásul kompatibilis a gyorstöltéssel is. A legdrágább kábel USB-C porttal, valamint 3 méteres hosszal rendelkezik, és ez kerül kemény 641 Ft-ba. Más méretek, más hosszúsággal szintén rendelhetőek. Kattints a linkre, hogy lásd a teljes választékot!

OLAF univerzális Qi vevő vezeték nélkül töltéshez

A végére hagytuk a legérdekesebb terméket. Ez az univerzális vevő tartalmazza mindazt a technológiát, ami a vezeték nélküli töltéshez szükséges, és ami az ezzel az extrával felszerelt mobilok belsejében megtalálható. Nincs más teendő, mint az adapter végét a töltőaljzatba dugni, és onnantól kezdve a készülék töltésére használhatunk bármilyen vezeték nélküli töltőt. Igen, ebben az esetben a kábeles töltés lehetőségéről le kell mondani, de én például őszintén megmondom, nem is emlékszem mikor töltöttem utoljára vezetékkel az indukciós töltéssel is tölthető mobilomat. A tekercset tartalmazó lapot aztán szépen a mobil tokjába lehet tenni, látjátok, a történet egyszerű, mint az egyszeregy. Többféle töltő csatlakozóhoz is lehet kérni a terméket, van lightning, micro USB, és USB-C porttal felszerelt verzió is. A kiegészítő minden esetben 448 Ft-os áron rendelhető.

OLAF köszöni a vásárlásotokat!

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 35 euró (~40 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

Forrás: GearBest

The post OLAF cuccok akcióban – töltők, kábelek, és egy kütyü, amivel vezeték nélkül is tölthető lesz bármilyen mobil appeared first on Techlabor.

A fényképek feltöltője és a cikk írója