Szakács Árpád Lovas István-sajtódíjas újságíró lesz a mai Polbeat vendége. A szokás szerint este hét órakor kezdődő élő adásban vele, Ferkó Dániel történésszel, a PestiSrácok.hu főmunkatársával, Stefka Istvánnal, portálunk lapigazgatójával a most készülő: A halál népbiztosa című, Szamuely Tibor és a vörös terror gaztetteit bemutató történelmi dokumentum-játékfilm ötletgazdájával Huth Gergely főszerkesztő fog beszélgetni. Természetesen szóba kerül az a legújabb, tonnás kőtömb is, amit Szakács Árpád a hétvégi Magyar Nemzetben a “történész-céh” békés dagonyájába hajított, illetve Ferkó Dániel népszerű szombati írása a magyarság fennmaradását megalapozó, mégis érthetetlen módon elhallgatott-eljelentéktelenített 907-es pozsonyi csatáról és persze nem hagyhatjuk szó nélkül korunk történész morállóf@szának, Ungváry Krisztiánnak Pilhál Tamás mai cikkében kitudódott esetét, miszerint szabadidejében a rettegett SA egyenruhák gyűjtésével és adásvételével foglalkozik. Utóbbit persze szekértáborokon átívelő és szűnni nem akaró elhatárolódás- és tiltakozáshullám övezi…. ja, persze nem. Várjuk Önöket a helyszínre, a Revolution ’56 Szabadságharcos Sörözőbe, vagy ide a képernyő elé.

Polbeat minden kedden este 19 órakor élőben közvetítve a Revolution ’56 Szabadságharcos Sörözőből (Budapest, II. kerület, Bem rakpart 53. – A Margit híd budai hídfőjénél) . Az adás ugyanitt később visszanézhető a Videa szolgáltatás segítségével.

A KÖZVETÍTÉST AZ ITT.OTT TV TÁMOGATJA. 51 MAGYAR TÉVÉCSATORNA, BÁRHOL A VILÁGON, KÖTÖTTSÉGEK NÉLKÜL! SMART TV-N ÉS MOBILON IS NÉZHETŐ!

Az élő közvetítések között a PestiSrácok.hu PS Mozi archív videó riportjai láthatóak! Ha leállna az adás, frissítse az oldalt!

PESTISRÁCOK.HU produkció

A Szebb múltat! – Szakács Árpád, Ferkó Dániel, Stefka István és Huth Gergely a mai Polbeatben (ÉLŐ, 19 órától!) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

A fényképek feltöltője és a cikk írója