A Motorola One Fusion+ már korábban be lett mutatva, és most a gyártó úgy határozott, eljött az ideje a sima változat leleplezésének is. Mint ahogyan a nevéből is sejteni lehet, ez nem annyira menő mobil, mint a “Plus” variáns, ugyanakkor a belsejében dolgozó Qualcomm Snapdragon 710 lapkakészlet, a 48 MP-es kamera, és más vonzó tulajdonságok miatt méltó lehet a figyelemre.

A Motorola One Fusion megjelenítője 6,5 colos és HD+ felbontású, a kijelző felső részén egy esőcsepp alakú szenzorsziget található, amiben egy 8 MP-es kamera szolgál. Maradjunk is a képrögzítő rendszernél. A hátoldalán az elsődleges szenzor szerepét egy 48 MP-es modul tölti be, amelyet egy 8 MP-es ultraszéles látószögű, egy 5 MP-es dedikált makró, valamint egy 2 MP-es mélységérzékelő kamera segít a fotók készítése közben.

A telefon szíve egy Qualcomm Snapdragon 710 lapkakészlet, ami vélhetően mindenféle különösebb gond nélkül futtatja az Android 10 operációs rendszert. A készülék 4 GB RAM-mal, valamint 64 GB belső tárhellyel bír, utóbbi persze bővíthető egy micro SD kártya segítségével.

Ujjlenyomat-olvasó a mobil hátoldalán található, de említést érdemel a dedikált Google Asszisztens gomb, és persze sokak vesszőparipája, a fülhallgató kimenet. Az energiaellátás fontos feladatát egy 5000 mAh kapacitású aksi végzi, de hogy aztán milyen töltési metódusokat támogat a telep, egyelőre tökéletes rejtély.

A Motorola One Fusion zöld és kék árnyalatokban lesz kapható, és bizonyos latin-amerikai országokban már rendelhető is, mégpedig kemény 250 dollárnak megfelelő összegért cserébe. A telefon hamarosan más régiókban is elérhető lesz. Nektek mennyire tetszik?

Forrás: GSMArena

The post Bejelentették a Motorola One Fusion-t appeared first on Techlabor.

A fényképek feltöltője és a cikk írója