Kezdőlap Politika Miközben megsarcolta Budaörsöt, magának háromhavi jutalmat osztott ki Wittinghoff Tamás

Miközben megsarcolta Budaörsöt, magának háromhavi jutalmat osztott ki Wittinghoff Tamás

23
0
Most nem a botrányos szexvideó miatt került célkeresztbe a volt SZDSZ-es, balliberális Wittinghoff Tamás, aki Budaörsön kiskirálykodik. A járványhelyzetre hivatkozva komoly pénzügyi elvonásokat vezetett be a városi intézményeknél és civil szervezeteknél a helyi Fidesz elmondása szerint. Hiába Budaörs az ország egyik leggazdagabb települése, a polgármester mégis kalapozásba kezdett, azonban a csődhelyzet rémképét a falra festve maradt annyi energiája, hogy saját magának és alpolgármestereinek háromhavi jutalmat utaltasson ki a járványt követő első képviselő-testületi ülésen. Rövid baloldali erkölcstan.

A szexbotrány meg sem kottyant Wittinghoffnak, akit azóta újból polgármesterré választottak, ő pedig még eltökéltebben vetette bele magát a pöffeszkedő hatalmaskodásba. A demokráciát folyamatosan féltő baloldal csak akkor nem törődik az egyenlőséggel és testvériséggel, amikor hatalmon van; így tett a budaörsi polgármester is, aki önkényuralmi módszereket idézően rohanta le embereivel idén februárban a városi televíziót, hogy megfélemlítse a nem az ő szája íze szerint dolgozókat. De korábban a bölcs demokrata többször levetette már a báránybőrt, hiszen ő volt az is, aki megtagadta a tiszteletadást a kommunizmus áldozatainak emléknapján.

Ehhez képest most sima huncutság, hogy a veszélyhelyzetre hivatkozva pénzügyi elvonásokat eszközölt a városi intézményeknél és civil szervezeteknél, a csődveszély ördögi karmait vizionálva az ország egyik leggazdagabb városában. A járványveszély elmúltával ugyanis bölcs vezetőként jutalmat osztott ki magának és alpolgármestereinek, háromhavi fizetést utalva ki a díszes társaságnak. Nyilván megszolgálták a jól időzített apanázst, főleg, hogy állítólag csődhelyzetközeli állapotban van a város. A budaörsi Fidesz sajtóközleményben tiltakozott az általuk erkölcstelennek nevezett adományozás ellen.

Forrás: Budaörsi Fidesz; Fotó: MTI

A Miközben megsarcolta Budaörsöt, magának háromhavi jutalmat osztott ki Wittinghoff Tamás bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

A fényképek feltöltője és a cikk írója