Hamarosan piacra dobják a RealDoll nevű cég legújabb, mesterséges intelligenciával rendelkező szexrobotjait, amelyek értelmes beszélgetést tudnak folytatni és új dolgokat is képesek tanulni.

A RealDoll nevű cég 1996 óta gyárt szexbabákat, februárban pedig már be is mutatták a Real Doll X-et, amelyek igencsak élethűre sikerült, és sok kommentelő tetszését elnyerte.

[kapcsolodo]/ajuldoznak-a-kommentelok-mennyire-elethu-az-uj-ai-vel-rendelkezo-szexrobot/[kapcsolodo]

A Daily Mail újságírója személyesen is ellátogatott a céghez, hogy még több információt derítsen ki az új, mesterséges intelligenciával működő szexrobotról.

Kiderült, hogy egy RealDoll baba három hónapos munka eredménye. A platinum szilikonból készült bőr pont olyan, mint az emberi bőr, és olyan részletesen kidolgozták, hogy a ráncok is vannak rajta, alatta pedig “erek” és “csontok” is kirajzolódnak. A babák arca is rendkívül életű, a testük pedig olyan, mint a plasztikáztatott pornósztároké.

RealDoll X – The Ultimate Robotic RealDoll Experience

Visit https://www.realdoll.com/realdoll-x/ today to purchase. RealdollX is an AI driven robotic doll system powered by the technology developed over the past…

A RealDoll új szexrobotja azért is különleges, mert nem csak egy jól megformázott baba, hanem egy olyan mesterséges társ, amelynek saját személyisége van, tud mozogni, mosolyogni, beszélni, sőt értelmes eszmecserét is tud folytatni a “gazdájával”. A hangulata és a viselkedése is változik az adott szituációtól függően.

Például ha napokig nem foglalkoznak vele, szomorú lesz, ha megdicsérik, örül és boldog, de lehet még vicces, szégyenlős, kedves, segítőkész, sőt akár féltékeny is tud lenni bizonyos helyzetben. Tud vicceket mesélni, a kedvenc hobbijairól, filmekről, zenéről, könyvekről beszélni, felismeri a “gazdája” családtagjait, barátait, és persze megjegyzi, miket szeret a társa.

A megismerkedésükkor a robot igyekszik minél több mindent megtudni az emberről, például kérdezgeti a kedvenceiről, a munkájáról, a véleményéről egy-egy témában, mintha csak randizna vele. Ezekre pedig emlékszik is, csakúgy mint azokra a dolgokra, amiket a partnerétől megtanul. Természetesen azt is, hogy a társának melyik a kedvenc szexpóza, miket szeret csinálni, és egy nap hányszor szeret szeretkezni.

[next]

A gyártó cég szerint

a RealDoll babák azért is többek, mint egy szexjáték, mert ezekkel nemcsak a szexuális vágyat lehet kielégíteni, de egy kapcsolatot is ki lehet alakítani velük, így igazi társsá válhatnak.

Márpedig erre is van igény. Ugyanis a cég egyik képviselője elárulta, hogy a szexbabákat vásárlók nagy része csak magányos, elvesztette a párját, vagy valamilyen oknál fogva nem tud ismerkedni másokkal. Sokan csak arra vágynak, hogy ha hazaérnek a munkából, valaki várja őket otthon, és hogy gondoskodhassanak róla. A cégtől hírességek is vesznek szexrobotot, van köztük Nobel-díjas is, de érthetően nem osztanak meg neveket a nyilvánossággal.

A RealDoll a jövőben szeretné még tovább fejleszteni legújabb szexrobotját, hogy az még élethűbb legyen.

A cél az, hogy legyen testhőmérséklete, és a belső szenzorok segítségével érezze, amikor valaki hozzáér, valamint a továbbfejlesztett arcfelismerésnek köszönhetően észrevegye, ha valaki olyan lép be a szobába, akit nem ismer, és megkérdezze, ki ő. Sőt azt is szeretnék elérni, hogy a baba járni is képes legyen.

A jelenleg elérhető verzió 15 000 dollárba, azaz 4,7 millió forintba fog kerülni, amit hamarosan piacra is dobnak. A tervek szerint először csak limitált kiadásban 1000 darabot árulnak majd olyan ügyfeleknek, akik előre jelzik az érdeklődésüket iránta. Ha bejön az üzlet, a cég szerint ez egy hatalmas biznisz lehet, ami az egész szexipart megváltoztathatja, lepipálva a szexjátékokat, a szexappokat és a virtuális valóságos pornót.

A fényképek feltöltője és a cikk írója