Kezdőlap Politika Pikó András vajon felszolgálná családtagjainak a “nyomon követhetetlen” húsból készült ételeket, amit...

Pikó András vajon felszolgálná családtagjainak a “nyomon követhetetlen” húsból készült ételeket, amit a józsefvárosiaknak adott volna? (PS-Videó!)

43
0
A VIII. kerületi önkormányzat csütörtökön tartott ülést, melynek az első fele nyilvános volt,. Majd miután észrevették, hogy a PestiSrácok.hu stábja is jelen van, hirtelen a balliberális többségű önkormányzat zárt ülést rendelt el. A szünetben mindenesetre elkaptuk Pikó András polgármestert, aki nagyon nem akart nekünk interjút adni, majd végül mégis válaszolt a kérdéseinkre. Mint ismert, a józsefvárosi polgármester önhatalmúlag felrúgta a kerület magyar közétkeztetési céggel kötött érvényes szerződését, és helyettük egy külföldi cég kezébe játszotta át a jogot évi egymilliárd forintért. A Pikó András  által önhatalmúlag kiválasztott vállalat, az EUREST Kft. romlott élelmiszerrel bukott le a NÉBIH rajtaütése során. Az EUREST elismerte, hogy 32 kilogramm élelmiszer, amelyet a főzőkonyhájukon találtak, vagy lejárt, vagy nyomon követhetetlen volt. Pikó András szerint ezzel azonban semmi probléma nincs. Dr. Juharos Róbert, a Fidesz frakcióvezetője azonban más véleményen van, interjúnkban kifejtette, hogy a korrupció vádja az ellenzék felett lebeg a kerületben. 

A videót készítette Tihanyi Rita és Bokor Gábor

A Pikó András vajon felszolgálná családtagjainak a “nyomon követhetetlen” húsból készült ételeket, amit a józsefvárosiaknak adott volna? (PS-Videó!) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

A fényképek feltöltője és a cikk írója