Kezdőlap Tech Mobilokhoz készített sterilizálót mutatott be a Samsung

Mobilokhoz készített sterilizálót mutatott be a Samsung

49
0

Az elmúlt hónapokban gyakorlatilag minden a vírusról szólt, így tehát nem véletlen, hogy a dél-koreai gyártó egy speciális terméket dobott piacra, amely a mobilunk fertőtlenítésére szolgál.

A nevét nem bonyolították túl, hiszen az UV Sterilizer néven debütált a termék. Így már a nevéből is adódik, hogy UV fény segítségével távolítja el a baktériumokat, méghozzá közel 100%-os hatékonysággal teszi mindezt.

A speciális tok egyébként nem csak mobilok tisztítására jó, így akár okosóránkat, fülhallgatónkat is belerakhatjuk, de még egy napszemcsi sem okoz neki gondot. A gyártó szerint 10 percre kell belehelyeznünk a kütyünket a teljes fertőtlenítési folyamathoz, ám ez alatt akár tölthetjük is azt.

 

A tartódoboz ugyanis vezetéknélküli töltővel van ellátva, így amennyiben készülékünk is támogatja a funkciót, akkor a tisztás közben még tölthetünk is rajta egy keveset. Mérete mindössze 228 mm x 128 mm x 49 mm, így akkumulátor már nem is fért bele.

A Samsung UV Sterilizer csak fehér színben elérhető, ám ez a kisebbik gond. Első körben ugyanis csak Thaiföldön kerül forgalomba, pedig a termékre bizonyára más régiókban is lenne igény, mivel az ára sem vészes, hiszen átszámítva 50 dollár környékén lehet hozzájutni.

Forrás: Sammobile

The post Mobilokhoz készített sterilizálót mutatott be a Samsung appeared first on Techlabor.

A fényképek feltöltője és a cikk írója