Úgy tűnik, saját magát rúgta tökön a teljes Soros-hálózat azzal, hogy uniós segédlettel megfúrta a magyar tranzitzónákat. Mára már nekik is leesett a tantusz: tranzitzónák nélkül sokkal nehezebb becsempészniük az országba az Afrikából és a Közel-Keletről idehurcolt kontinensfoglalókat, s így akadozik az emberkereskedelem, lassabban halad Európa idegenekkel való lerombolása.

Ami elsőre a jogvédők nagy győzelmének tűnt, abból a menedékjog teljes kiüresítése lett – ezzel a mélydepressziós címmel írt fogalmazást a 444 nevű Soros-blog arról, milyen tragikus helyzet alakult ki a röszkei és tompai tranzitzóna megszüntetésével.

Azon tranzitzónák megszüntetésén rínak, amelyeket évekig gyaláztak, amelyeknek évekig a megszüntetését, sóval való behintését követelte Soros összes itteni és külföldi kitartottja. Amelyekről a többi balliberális migránspropagandista médiummal együtt évekig a legváltozatosabb hazugságokat terjesztették. Például, hogy Orbán éhezteti a migránsokat, rettenetesen rosszak az ottani életkörülmények és szegényeket fogva tartják. Persze, egy szó sem volt igaz az egészből. Mindenki kapott enni, aki jogszerűen tartózkodott a zónákban, kulturált körülmények voltak ott és nem voltak fogva tartva, hiszen bármikor visszamehettek oda, ahonnan jöttek: Szerbiába.

Lehervadt vigyor

A magyar adófizetők sok százmillió forintjába került, hogy etettük, itattuk, elszállásoltuk a magukat „menekültnek” kiadó gazdasági migránsokat. S mi volt a hála az ingyen kosztért, kvártélyért? Gyuri bácsi helyi ügynökeinek biztatására beperelték Magyarországot a luxemburgi Európai Bíróságon, s – amint az az unió elmeállapotát ismerve borítékolható volt – május végén nyertek is. Ennek nyomán a magyar kormány bejelentette: megszüntetik a tranzitzónákat, és új menedékkérelmeket ezentúl csak a nem uniós szomszéd országok magyar nagykövetségein (Belgrádban és Kijevben) lehet beadni. Mi már akkor jeleztük, hiába ünnepel a Soros-hálózat. 

Soros György kihelyezett tagozatai örvendeznek vala. Azt hiszik ugyanis, hogy most majd akkor a többi kuncsaftjukat is be- és átengedjük, akiket az emberkereskedőik idehoznak. Lószart, mama! Ahmedék és Juszufék majd mennek szépen a szerb meg a bosnyák migránstáborokba, ahol a hírek szerint ezerszer rosszabb a helyzet, mint nálunk. A hoppon maradt migránsoknak valaki tolmácsolhatná, hogy a Helsinki Bizottság mocskolódásai, hülye pereskedései miatt zárták be a magyar tranzitzónákat, s azért kell nekik a gányban lakniuk… Pardavi Mártáék arcáról gyorsan lehervad majd a vigyor

– írtuk, és úgy tűnik, igazunk lett. Lehervadt a vigyor. A 444 ominózus cikkében Szekeres Zsolt, a Helsinki Bizottság jogásza már azon hüppögött: a luxemburgi bíróság ítéletéből nem kellet volna egyenesen következnie a tranzitzónák bezárásának, pláne nem úgy, hogy ezzel zsugorodjon a menedékjoghoz való hatékony hozzáférés lehetősége. Szekeres szerint egyértelmű, hogy a kormány célja a menedékjog totális kiüresítése Magyarországon. (Szekeres súlyos tévedésben leledzik: a menedékjogot éppen a Soros-hálózat, a világméretű emberkereskedő maffia üresítette ki, mikor a dollármilliárdos üzletük érdekében idehurcolt migránsokat „menekültnek” nevezi, és terrorista módszerekkel kényszeríti a nemzeti kormányokat a barbár milliók beeresztésére.)

Magyarországnak az uniós jog szerint nem csak megtagadnia nem szabad, de tevőleges kötelezettsége van hozzásegíteni a védelmet kérőket, hogy hozzáférjenek a menedékkérelmi eljáráshoz. A lehetőségek ilyen fokú leszűkítésével a kormány egyértelműen megszegi ezt a kötelezettséget

– bizonygatja a Helsinki jogásza, ám csak magából csinál bohócot. Senki sem tagadja meg a migránsoktól az eljárást: tessék benyújtani a papírokat, aztán majd döntünk. Ám ha jóhiszemű lenne a migráns, már az első biztonságos országban benyújtotta volna a kérelmét. Ehelyett átcsörtetett legalább fél tucat országon, utazott több ezer kilométert, és éppen nálunk jut eszébe, hogy ezt megtegye. Vicc. Miként az is, hogy Soros lakájai szerint még Magyarországnak kéne brusztolnia azért, hogy szegény migráns hozzáférjen a menedékkérelmi eljáráshoz. A küblit is eléjük kéne vinnünk, gondolom…

Az már csak a szokásos, hányingerkeltő migránspropaganda, hogy a 444 korábbi és mostani cikkébe is – kötelező elemként – belepakoltak egy-egy bociszemű, migráns kisgyermekekről készült képet, hogy az 50 IQ alatti libsi olvasóik hüppögjenek egy sort, és elátkozzák a szívtelen magyar kormányt. És természetesen a migránsokat ezúttal is végig „menekültnek” nevezik – hiszen a migránspropagandisták szerint a fél világot átutazó, Németországba tartó, maguknak német életszínvonalat követelő (a „jogvédők” kiokosították őket, hogy német életszínvonalon élni a glóbusz minden lakójának emberi joga) emberek nem gazdasági migránsok, hanem „menekültek”. Azért azok, mert csak.

Májusban még ünnepelt Soros lerakata  (Forrás: Facebook)

Bő egy hónapra volt szüksége Gyuri bácsi fiókszervezetének, hogy rájöjjön, mégsem annyira jó nekik a tranzitzónák megszüntetése. Emlékezetes, májusban a Helsinki Bizottság még így örvendezett a „sikernek”:

Az ügyfeleink érdekében végzett kitartó jogi munkánk eredményeként a hazai és a luxemburgi bíróságok döntései végül kimondták, hogy a magyar kormány menekültügyi szabályozása az uniós joggal összeegyeztethetetlen. Elértük, hogy hogy véget érjen százak, köztük rengeteg gyermekes család, egyedülálló nő jogellenes sanyargatása.”

Migránspropaganda

Hogy mennyire jó ötlet volt a tranzitzónák megfúrása, az abból is látszik, hogy a 444-et az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság arról tájékoztatta: mostanáig nincs tudomásuk külképviseleten benyújtott menedékkérelmi szándéknyilatkozatról. Ragyogó hír nekünk, magyaroknak – tragédia Európa szétverőinek. Maradjon is így!

Az Európai lakosságcserén fáradozó Gyuri bácsi globális emberkereskedő hálózata mindenkit teljesen hülyének néz. És tényleg azok is vagyunk, ha nem állítjuk meg a kontinensfoglaló barbárokat, és nem zárjuk évtizedekre börtönbe az emberkereskedő maffia nyúlványait, amelyek a nemzetállamok szisztematikus terrorizálásán, immunrendszerének lebontásán dolgoznak.

A Kiváló ötlet volt bezárni a tranzitzónákat – a Helsinki Bizottság már tombol bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

A fényképek feltöltője és a cikk írója