Kezdőlap Politika Egy Baranyi Krisztinától származó mondatból gyártott a cselédsajtó fideszes szexizmust

Egy Baranyi Krisztinától származó mondatból gyártott a cselédsajtó fideszes szexizmust

47
0
A 444-től az Indexen át mindenféle együgyű kommunista közlönyökig Karácsony Gergely legfényesebb pillanatait idéző vinnyogás futott végig, miután utasításba kapták, hogy fel kell háborodni Bácskai János, korábbi ferencvárosi polgármester asztalára kiragasztott rajzon. A cselédsajtó megcselekedte, ami tőle telhető, csak a tényeket és a saját memóriájukat tették félre, ugyanis maga Baranyi Krisztina hozakodott elő korábban a saját bugyijával, amikor Gyurákovics Andrea a kampány során sokszor emlegetett átláthatóságot kérte számon az újdonsült polgármesteren.

A bugyizás február közepén hangzott el, méghozzá a most felháborodást színlelő Baranyi Krisztina szájából. Ugyanis korábban maga Ferencváros polgármestere ajánlkozott, hogy ne érdeklődjenek a költségvetés sorai iránt, inkább a bugyija tartalmát tekintsék meg, csak ne a képviselőtestületi ülésen. Bácskai János a rajzzal azt akarhatta üzenni, hogy őket továbbra is a kerület pénzügyei érdeklik, nem kívánnak betekintést nyerni Baranyi Krisztina alsóneműjébe,

Minden adatot, ami a közre tartozik, nyilvánosságra hoztam, de megértem, hogy a bugyimba is bele akar nézni, de akkor azt majd legközelebb személyesen próbálja meg intézni

– válaszolta a bunkó és alpári polgármester asszony képviselői felvetésre, de ez – érthető módon – akkor elkerülte a haladó nyilvánosságot. Vagyis inkább a haladó nyilvánosság kerülte el Baranyi Krisztina bunkó és alpári megjegyzését, mivel – élén a 444.hu élcsapatával – Baranyi kampánycsapataként funkcionálnak, mióta csak felmerült, hogy a Párbeszéd egykori üdvöskéje induljon a kerületben.

Aki politikai vitákba bugyival megy, az bugyi által vész el – mondaná a művelt szingaléz, de ez a törvény csak abban az esetben lenne igaz, ha ezek a sajtótermékek tényleg úgy viselkednének, amilyen képet festenek magukról, és nem primitív propagandát fejtenének ki a bunkó és alpári polgármester mellett. 

A Egy Baranyi Krisztinától származó mondatból gyártott a cselédsajtó fideszes szexizmust bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

A fényképek feltöltője és a cikk írója