A OnePlus legelső telefonját 2014-ben mutatta be, és a kínai vállalat most egy új kezdetet szeretne, amit a jelenleg még ismeretlen nevű, de a sajtóban OnePlus Z-ként ismert középkategóriás okostelefon jelenthetne számukra. A gyártó azonban nem csak a mobilon, hanem egy dokumentumfilmen is dolgozik, ami a telefon fejlesztésének történetét fogja bemutatni, a tervezőasztaltól a gyártósorig.

A dokumentumfilm trailere már nyilvános, magát a “mozit” június 30-án mutatják be, nem sokkal a készülék júliusi debütálása előtt. Egyelőre nem tudni miként fogjuk szólítani a telefont, de azért akadnak rá folyamatos utalasok a különböző kedvcsinálókban, és internetes plakátokban. Év elején úgy tudtuk OnePlus 8 Lite lesz a telefon neve, azóta a OnePlus Z, illetve újabban a OnePlus Nord jöttek fel eddig, mint lehetséges elnevezések.

A film, illetve a telefon megalkotásának folyamata többek között azért lesz érdekes, mert nem csupán betekintést enged a manufaktúra mindennapi életébe, hanem azért is, mert a OnePlus csapata igencsak kemény melót vállalt azzal, hogy a mobilt mindössze fél éves fejlesztési időt követően letegye az asztalra. A OnePlus Z teamje mindössze ennyi időt kapott a feladatra, ami sokkal kevesebb, mint amennyit egy átlagos okostelefon megtervezésére szánnak. A trailerben látható interjúrészletek alapján észlelhető, hogy igencsak kemény és stresszes időszak volt ez a fejlesztőbrigád számára.

Korábbi renderek

A OnePlus dokumentumfilmje négy részletben került majd publikálásra, az első felvonást a már említett napon, vagyis június 30-án teszik közzé. Ha addig szeretnéd elütni az időt, próbát tehetsz a gyártó a készüléknek dedikált Instagramján, és megfejtheted a OnePlus Z-vel kapcsolatos rejtélyes kedvcsinálókat, amiket ide kattintva tekinthetsz meg!

Forrás: GSMArena

The post Dokumentumfilmet forgattak a OnePlus középkategóriás telefonjának fejlesztéséről appeared first on Techlabor.

A fényképek feltöltője és a cikk írója