Szivárványos zászló és a Szent Korona? Black Lives Matter és LGBTQ? Melegházasság és kereszténység? A mai Polbeatben többek között arról beszélgetünk Osváth Zsolt Zoltán vloggerrel, hogy összeegyeztethetőek-e ezek a dolgok. A Való Világ korábbi sztárja az elmúlt időszakban gyaran emlegette a PestiSrácok.hu miunkatársait és a Keménymag szereplőit a műsorában, az egymásnak üzengetés helyett most visszont eljött az idő, hogy Jeszenszky Zsolttal és Dezse Balázzsal személyesen is tisztázzák a nézeteltéréseket. 

Polbeat minden kedden este 19 órakor élőben közvetítve a Revolution ’56 Szabadságharcos Sörözőből (Budapest, II. kerület, Bem rakpart 53. – A Margit híd budai hídfőjénél)

A KÖZVETÍTÉST AZ ITT.OTT TV TÁMOGATJA. 51 MAGYAR TÉVÉCSATORNA, BÁRHOL A VILÁGON, KÖTÖTTSÉGEK NÉLKÜL! SMART TV-N ÉS MOBILON IS NÉZHETŐ!

Az élő közvetítések között a PestiSrácok.hu PS Mozi archív videóriportjai láthatóak! Ha leállna az adás, frissítse az oldalt!

PESTISRÁCOK.HU produkció

A Szivárványos zászló és Szent Korona? – Osváth Zsolt, Jeszenszky és Dezse a Polbeatben (ÉLŐ az R56-ból 19 órától!) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

A fényképek feltöltője és a cikk írója