Az egyik legismertebb swingerfesztivál is megszenvedi a koronavírus-járványt: a szervezők bejelentették, hogy nem rendezik meg idén az Aurora Lifestyle Festivalt – írja a Mirror. Bár Európában a legtöbb országban lazítanak a járványügyi előírásokon, a szervezők úgy döntöttek, hogy

nem szervezik meg a fesztivál “gyenge utánzatát”, a kötelező távolságtartással ugyanis pont az veszne el az élményből, amiért az emberek kilátogatnak.

[kapcsolodo]az-emberiseg-tortenelmenek-legnagyobb-orgiajat-tervezik-swingerrajongok-szazai-vesznek-reszt-rajta[kapcsolodo]

Tény, hogy nehéz is lenne elképzelni egy olyan fesztivált, amelynek a csoportos szex a mozgatórugója úgy, hogy mindenki betartja a másfél méteres távolságot, épp emiatt a szervezők nem is gondolkodnak alternatívákban. A fesztivált csakis a korlátozások teljes feloldása után hajlandóak megtartani, így a hetedik swingerfesztivál 2021-re csúszik, ám akkorra valami igazán nagy durranást ígérnek.

[next]

A rajongók természetesen csalódottak – aminek hangot is adtak a közösségi oldalakon, de megértik a szervezők indokait. Egyikük megtalálta az örömöt az ürömben:

“A gyerekünk jövőre már akkora lesz, hogy legalább nyugodtan a nagymamánál hagyhatjuk.”

A fesztivál sajátossága egyébként, hogy titkos a helyszíne, általában kietlen vidéki helyszínen szervezik meg távol a leskelődő szemektől, ám a tavalyiról a Mirror Online úgy értesült, hogy az angliai Malvern egyik mezőjén kapott helyet.

A fényképek feltöltője és a cikk írója