Az Instagramon jelentette be Siya Kakkar menedzsere, hogy váratlanul elhunyt a 16 éves influenszer, írja a CNN. Arjun Sarin csütörtöki posztjában azt írta:

“Nincsenek szavak! Mindörökre a legjobb művész maradsz! Nyugodj békében!”

A rendőrség megerősítette a lapnak az indiai tinisztár halálhírét, akinek már meghaladta a kétmilliót a követőtábora a TikTokon. A közösségi oldalra feltöltött videói közül több is sokmilliós megtekintést ért el.

A 16 éves lány halálának oka hivatalosan nem ismert, de a helyi lapok arról írnak, hogy öngyilkosságot követett el.

[next]

Kakkar elsősorban a felület specialitásának számító dalokra tátogást (lipsync), mémek életre keltését és rövid vicces jeleneteket posztolt az oldalra.

Utolsó tiktokos videóját egy napal halála előtt töltötte fel a platformra.

Pár nappal korábban pedig egy jókedvű táncos videót is posztolt:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

And Its TIME to get knocked out by this lethal combination of an Epic Punjabi Song and an enchanting beauty. Watch the King of Desi Hip-Hop Bohemia, soulful singer JS Atwal along with Lola Gomez in the official video of Our Latest Single, “Sharaabi Teri Tor”. The Most Awaited Song of 2020 is OUT !! Watch the Video Now. . . . @iambohemia @atwalinsta @lolitaxo__ @mbmusicco @meetbrosofficial @meet_bros_manmeet @harmeet_meetbros @shaxeoriah @urshappyraikoti @jaggisim @desihiphopking @touchblevins @raajeev.r.sharma @itsumitsharma @psycho_marketer @fameexpertz #SharaabiWalk #SharaabiWalkChallenge #SharaabiTeriTor #Bohemia #HipHop #Rap #Punjabi #JsAtwal #HappyRaikoti #intoxicating #MBMusic #sharaab #musicvideo #fameexpertz

Siya Kakkar (@siya_kakkar) által megosztott bejegyzés,

A TikTok egyre népszerűbb Indiában, annak ellenére, hogy a kormány az év elején két hétig blokkolta. 2016-os elindulása óta már 120 millió felhasználót gyűjtött a világ második legnépesebb országában.

Ha segítségre van szükséged
Ha te is úgy érzed, segítségre van szükséged, hívd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is.

[kapcsolodo]/egy-tiktok-videonak-koszonhetoen-talalt-ra-a-ket-eve-elveszett-apara-egy-indiai-csalad/[kapcsolodo]

A fényképek feltöltője és a cikk írója