Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője lesz Szarvas Szilveszter és Szabó Gergő vendége a ma esti PS-Polbeatben, amelyben a Lánchíd-ügyben tutyimutyiskodó Karácsony Gergelyről és az általa vezetett Budapest lefulladásáról lesz szó. Élő műsorunkban megvitatjuk Karácsony hétvégi titkos dzsemboriját és graffitizését, amelynek célja ismételten a kormányra mutogatás és a kabinet hibáztatása volt a főpolgármester és hívei részéről. Vajon hány választási ígéretét valósította meg eddig a Facebook-függő Karácsony, és kik dőlnek még be annak a főpolgármesteri mesének, hogy ő csak a kormányzati fojtás miatt nem tud cselekedni? Pikó András új, romlott húsos józsefvárosi közétkeztetéséről, a nagy fővárosi pénzszórásról és a százmilliós koronatesztekről is szót ejtünk, mint ahogy a DK Index-féltéséről és siránkozásáról, valamint a XII. kerületi Turul-emlékmű ügyéről is. Élő közvetítés 19 órakor ITT, a megszokott módon a budai Revolution ’56 Szabadságharcos Sörözőből. Várjuk kérdéseiket, hozzászólásaikat a poszt alatt, és várjuk tisztelt olvasóinkat a képernyő elé!

Polbeat minden kedden este 19 órakor élőben közvetítve a Revolution ’56 Szabadságharcos Sörözőből.

A közvetítést az Itt.Ott TV támogatja. 51 magyar tévécsatorna, bárhol a világon, kötöttségek nélkül! Smart TV-n és mobilon is nézhető!

Az élő közvetítések között a PestiSrácok.hu PS Mozi archív videóriportjai láthatóak!

PESTISRÁCOK.HU produkció

Vezető kép: PS

A Vajon hány ígéretét valósította meg eddig a Facebook-függő Karácsony? – Farkas Örs a Polbeatben (élő 19 órakor!) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

A fényképek feltöltője és a cikk írója