Azt gondoljuk nem újkeletű az ellenzéki hisztihadjárat, amely szinte időről-időre újabb fejezeteket nyit a hazai politikai élet palettáján. Varju László, Bangóné Borbély Ildikó és Gurmai Zita mellett Kunhalmi Ágnes is mindig virít valami vicces, de inkább elszomorító és szánalmas mozzanatot. Budai Gyula miniszteri biztos a közösségi oldalán osztott meg emlékeztetőül egy 2018-as videót, amely igen erős. Budai úgy kommentálta, hogy “komolyan kell venni Kunhalmi Ágnes MSZP-s képviselő Lánchíddal kapcsolatos kijelentését, mert Kunhalminál komoly mentális problémák vannak!” Nézzük miről is van szó!? 

Talán nem is volt oly’ rég, amikor Kunhalmi önként üttette le magát egy ajtóval, amikor meggyűlt a baja a magyar nyelvvel, nem beszélve arról a fránya magyar helyesírásról! Valószínűleg azt sem felejtettük el, amikor Hadházy Ákos és Szél Bernadett dudálós akciót szervezett és amikor az a bizonyos “ez kurva erős kép lenne” Bangóné előadásában médiatörténeti pillanatokat szerzett nekünk, magyaroknak. Erős túlzás nélkül mondhatom, hogy mindig meglepődöm azon, hogy mindig tudják fokozni az esztelenséget, és folyamatosan feltűnési viszketegségben szenvednek. Emlékeznek még, amikor Kunhalmi sírva röhögött egy sajtótájékoztatón, és nem tudta abbahagyni a nevetést, így kőkeményen beégette magát? Vagy, amikor lenácizta Nyírő Gyulát? 

Budai az alábbi videóval emlékeztet:

Az ellenzéki mókamester Karácsony sem akar kimaradni a buliból, hiszen nincs olyan hét, hogy ne fájna azt látnunk, hogyan teketóriáznak és várnak, miközben a Lánchíd felújításánál éppen a cselekvésre és a komoly döntések meghozatalára lenne szükség! Talán sokan nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk! Mindenesetre azt megtudhattuk, hogy amíg a Lánchíd felújítására még mindig nem írták ki a közbeszerzési eljárást, addig Molnár Zsolt, MSZP-s budapesti elnök és Tüttő Kata főpolgármester-helyettes együtt kupakolnának a Lánchídért. Mégis, hogyan? Inkább Önökre bízom, mire gondolhatunk. Annyi bizonyos, hogy Karácsony Gergelynek a Pride nagyon fontos, hiszen nem maradhat el: ő maga fogja köszönteni a résztvevőket. 

Nem tudom, Önök, hogyan vannak vele, de úgy tűnik az ország és a magyar emberek szolgálata helyett arra utazik az ellenzék, hogy pusztítson, kritizáljon és folyamatosan botrányt keltsen. Egy dologra ezeken túl pedig továbbra sincs ésszerű magyarázat. Ha egy állampolgár bejut a magyar országgyűlésbe, hogy a választópolgárok érdekeit képviselje, akkor miért kell naphosszat arról hallanunk, hogy valaki épp letegezi a miniszterelnököt és a parlamenti frakciók tagjait? Ahelyett, hogy konstruktív módon részt kívánnának venni a parlamenti munkában vagy dolgoznának az országért és a magyar emberekért, miért az a céljuk, hogy gyalázzák a tisztelt Ház méltóságát és miért a pusztításra​, a kritizálásra​ és a folyamatos botránykeltésre​ utaznak? A kiábrándító válasz: mert csak erre futja! Akiknek nincs politikai kultúrája és ehhez hozzátartozik az intelligencia hiánya is, azok erőből kívánnak neki menni a falnak. Ha már emberi jogok és méltóság: ehhez joguk van! Önöknek mi a véleménye? 

Kiemelt kép: Horváth Péter Gyula/PS 

A “Kunhalminak komoly mentális problémái vannak” – Újabb parlamenti videó az acsarkodó ellenzékiekről bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

A fényképek feltöltője és a cikk írója