Kezdőlap Aktuális South Park-szerű videót közölt a MÁV-HÉV, kapott érte hideget-meleget a kommentelőktől

South Park-szerű videót közölt a MÁV-HÉV, kapott érte hideget-meleget a kommentelőktől

30
0

“Kedves Utasaink! A mellékelt kis videóban összeszedtük a Kvassay híd felújításával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

A filmben szereplő karakterekkel mindennemű egyezés kizárólag a véletlen műve, de a bemutatott helyzetek és információk valósak: hasznosíthatják az elkövetkező, nem könnyű hat hónap során.

Reméljük, június 22-től valóban tudunk javítani a közlekedési helyzeten, kicsit elviselhetőbb lesz a híd mellett kialakított végállomással a felújítás időszaka! Megéri a türelem, egy sokkal jobb hidat, egy megújuló csepeli HÉV-gyorsvasutat adunk vissza Önöknek!”

A fenti szöveggel tett közzé egy animációt a MÁV-HÉV Zrt. Facebookon.

A videóban szerepel például egy rózsaszín ruhás, rózsaszín telefonnal szelfiző szőke nő, aki külön bejelenti, hogy elhagyja a vonatot.

De felbukkan idős férfi, aki azt mondja, hogy a rézfán fütyülőjét, elkésik, tetovált férfi, fukszos-atlétatrikós férfi, valamint bicikliző lány, aki sisak nélkül teker, és ölebet visz a kerékpár kosarában.

A hozzászólók közül sokaknál kiverte a biztosítékot a videó.

[next]

“Szeretnék jelentkezni a következő ilyen videó megalkotására! A Paint és Movie méker Szkíljeimmel garantálom a hasonló sikert az utazóközönségnél” – írja egyikük.

“Ez a videó minden utast megszégyenít. Ilyen durván lealacsonyító ábrázolásmódot egyetlen közszolgáltató sem engedhet meg magának. Kár, hogy egy alapvetően jó ötletet sikerült ilyen érzéketlen módon megvalósítani”

– írja másikuk.

“Wtf ez most mi? Ezt most miért kellett? Valaki erre azt mondta, hogy jó ötlet lesz?” “Ez egyszerre kiábrándító, aggasztó és sértő. Végül is ha ez volt a cél, akkor 10/10.” “Jó tudni, hogy ilyen megvetéssel, lenézéssel éreztek az utasaitokkal kapcsolatban.”

Egyik-másik hozzászólásra reagált a MÁV-HÉv is, többek közt ezt írták:

“Kedves Utasaink! Ha a visszajelzés milyensége a kérdés, annyira nem rossz a helyzet: 825 néző szerint “nagyon vicces”, 650 “like”, 126 “imádom”… felmérgesítettünk 43 nézőt és elszomorítottunk 20-at… Valóban vannak, akik kommentben kívánják kifejteni, hogy nem tetszett nekik, de reméljük, hogy a fő cél, a Kvassay híd forgalmi rendje minél több utashoz eljutott még így is, hisz ez lenne a fő cél.”

VIDEÓ: Hídfelújítás a H7-es HÉV-en

Hídfelújítás a H7-es HÉV-en

Kedves Utasaink! A mellékelt kis videóban összeszedtük a Kvassay híd felújításával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. A filmben szereplő…

A fényképek feltöltője és a cikk írója