Kezdőlap Politika Ellenzéki demagógiabomba újratöltve: Fegyőrék “valódi konzultációt” hirdettek a kormány “manipulációja” helyett (PS-videó)

Ellenzéki demagógiabomba újratöltve: Fegyőrék “valódi konzultációt” hirdettek a kormány “manipulációja” helyett (PS-videó)

22
0
Derék társaság gyűlt össze a Jászai tér mellett, ahol Fekete-Győr András, a Momentum elnöke, Hadházy Ákos, Szél Bernadett és Szabó Szabolcs független képviselők indítottak harcot a nemzeti konzultáció ellen, mely szerintük  egyszerűen “manipuláció” és az orbáni diktatúra egyik újabb bizonyítéka. Ezért Hadházyék azt találták ki, hogy aki hasonlóan gondolkodik mint ők, az küldje vissza nekik bontatlanul a nemzeti konzultációs borítékokat, amely egyébként adatvédelmi aggályokat is felvet, hiszen tiltott adatbázisépítés gyanúja is felmerül, bár ezt a PestiSrácok.hu helyszínen feltett kérdésére válaszolva tagadták az érintettek. Portálunk szerette volna megtudni Fekete-Győr Andrástól, a Momentum elnökétől, hogy ha már kormányváltásról beszélnek, tisztában vannak-e azzal, hogy jelenlegi támogatásukkal ez kivitelezhető-e, illetve ha igen, akkor vajon a Gyurcsány-féle DK-val tényleg együtt akarnak kormányozni? A sajtótájékoztatón Hadházy Ákos is mikrofonunk elé állt, aki a mai napon egy Facebook-posztjában azt taglalta, hogy a Fidesz és Orbán Viktor be akarja szántani az Indexet, melyet később a magát függetlenként hirdető balliberális portált tulajdonló MFA kuratóriumi elnöke cáfolt, sőt baloldali cicaharcról számolt be. Hadházy azonban nem visszakozott a blamázs után, választ nem adott, csak azt ígérte meg, hogy ha a PestiSrácok.hu Polbeat című műsorába meghívjuk, akkor leleplezi a nagy orbánista összeesküvést. A független képviselőnek egyébiránt azzal sem volt gondja, hogy a Magyar Hang megrendelésére Mészáros Lőrinc birtoka fölött repülgetett és készített képeket. A baloldali vádakra Nacsa Lőrinc, KDNP-s országgyűlési képviselő reagált portálunknak, aki elmondta, hogy a baloldal eddig az összes nemzeti konzultációt megtámadta, és nem a magyar emberek érdekeit nézi, irigyli viszont a konzultáció sikerét, ezért próbálkozik hasonlóval. Nézzék meg videónkat, érdemes!

A videót készítette: Szabó Gergő és Ragács András

Fotó: PS/Horváth Péter Gyula

A Ellenzéki demagógiabomba újratöltve: Fegyőrék “valódi konzultációt” hirdettek a kormány “manipulációja” helyett (PS-videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

A fényképek feltöltője és a cikk írója