Hamarosan bemutatkozhat az Asus gamer mobiljának következő generációja, amely a kiszivárgott részletek alapján ezúttal sem okoz majd csalódást a rajongóknak.

Kezdjük az egyik legfontosabb dologgal, miszerint máris kikerült egy videó az Asus ROG Phone 3-ról, amelyen alaposan szemügyre vehetjük a készüléket, amely ezúttal is a sorozatnál már megszokott RGB világítással igyekszek kelletni magát.

A hardver tekintetében sem kell majd csalódnunk, hiszen a TENAA adatbázisában is felbukkant a készülék, amelyben a piac jelenleg elérhető leggyorsabb megoldása, a Snapdragon 865-ös chip található, mellé pedig 12 GB memória került. A gamereknek csábítóbb lehet azonban a 144Hz-es kijelző és az 5800 mAh-s akkumulátor, amellyel bizonyára nagyon korrekt játékidőt kapunk majd.

Az AnTuTu adatbázisában is megjelent a készülék, és 646.310 rekordpontszámot gurítva jelezte dominanciáját a mezőnynek. Ez minden bizonnyal az emelt órajelű SoC-nak köszönhető, hiszen a speckó hűtésének köszönhetően 3,09 Ghz-en pörgött a chip, amely egész korrekt tuning az alap 2,84 Ghz-hez képest.

A kamerák terén is kapunk némi fejlődést, hiszen bár ezúttal is két kamerát kapunk, ám ez egy 64 MP-es főmodulból, és egy 13 MP-es másodlagos lencséből áll össze. Az Asus ROG Phone 3 ára egyelőre nem ismert, bár az idei trendet elnézve bizony többet kell majd érte perkálni mint az elődjéért. A bemutató júliusban várható, így hamarosan még több részlet lát majd napvilágot róla.

Forrás: GSMArena, NotebookCheck

The post Szinte minden részlet kikerült az Asus ROG Phone 3-ról appeared first on Techlabor.

A fényképek feltöltője és a cikk írója